Despre asigurare

Ai cumparat o casa pe care ai transformat-o in Acasa. Ti-ai gasit jumatatea si acum sunteti o familie. Ai muncit pentru cariera visata. Bucura-te de toate realizarile tale in siguranta.

Asigurarea de viata Easy Life de la Asirom iti ofera protectie financiara pentru tine si familia ta.

Cui se adreseaza asigurarea

Easy Life este destinata persoanelor fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani, rezidenti in Romania.

Avantajele asigurarii

01. Poti incheia asigurarea fara examinare medicala

Asigurarea de viata Easy Life nu necesita examinare medicala prealabila incheierii politei de asigurare.

02. Poate fi cumparata la pachet cu alte produse de asigurare

Asigurarea de viata Easy Life este gadita pe o structura modulara si poate fi cumparata la pachet cu alte produse de asigurare.

03. Ofera un grad de acoperire superior cu un buget accesibil

Cu asigurarea de viata Easy Life esti acoperit in caz de deces din orice cauza, deces din accident, invaliditate permanenta si interventii chirurgicale cu un buget accesibil.

Pachete

Varianta 1
cere oferta
Varianta 2
cere oferta
Varianta 3
cere oferta
Decesul din orice cauza
al persoanei asigurate. Sume asigurate:
2.500 lei 5.000 lei 7.500 lei
Deces din accident
suma de plata reprezinta suma asigurata pentru decesul din orice cauza, la care se adauga suma asigurata inscrisa pentru decesul din accident. Sume asigurate:
5.000 lei 10.000 lei 15.000 lei
Invaliditate permanenta
aparuta in urma fracturilor, arsurilor de gradul III sau IV, leziunilor grave ori pierderii definitive a unor parti ale corpului sau ale unor organe, rezultate in urma unui accident. Sume asigurate:
500 lei 1.000 lei 1.500 lei
Interventii chirurgicale
aparute in urma fracturilor, arsurilor de gradul III sau IV, leziunilor grave ori pierderii definitive a unor parti ale corpului sau ale unor organe, rezultate in urma unui accident. Sume asigurate:
500 lei 1.000 lei 1.500 lei

Intrebari frecvente

Asigurarea facultativa de viata Easy Life poate fi incheiata de persoanele fizice, rezidente in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani.

Durata contractul de asigurare Easy Life este de 1 an, cu posibilitatea de reinnoire.

Asigurarea de viata Easy Life acopera urmatoarele riscuri: deces din orice cauza, deces din accident, invaliditate permanenta din accident, interventii chirurgicale din accident.

Asigurarea de viata Easy Life nu acopera: invaliditatea permanenta preexistenta incheierii contractului de asigurare respectiv o invaliditate mai mare de 50%; persoane care nu au cetatenie romana sau rezidenta in Romania; boli sau afectiuni preexistente incheierii contractului de asigurare; tratamente de infrumusetare; tratamente sau lucrari dentare.

In caz de producere a unui eveniment asigurat prin asigurarea de viata Easy Life trebuie sa avizati Asirom despre producerea riscului asigurat si despre imprejurarile in care acesta s-a produs, in maximum 30 de zile pentru deces din accident, respectiv 5 zile pentru cazurile de Invaliditate permanenta din accident. De asemenea, trebuie sa declarati detaliat imprejurarile evenimentului si sa anexati la cererea de plata privind despagubirea toate documentele utile pentru evaluarea incidentului.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult