Despre asigurare

Cand spui protectie nu te gandesti doar la tine, ci si la binele familiei. Iti doresti sa ii stii bine daca neprevazutul apare.

Pentru siguranta ta si a familiei tale am dezvoltat Global Forte, o asigurare de viata care te protejeaza pentru riscurile de baza, supravietuire si deces si iti ofera alte 9 acoperiri suplimentare pentru familia ta.

Ai riscurile de baza acoperite:

 • Supravietuirea la termenul de expirare al contractului de asigurare de viata.
 • Decesul din orice cauza
 • Scutire de plata a primelor in caz de invaliditate permanenta a asiguratului, mai mare de 50 %, datorita careia asiguratul a pierdut in mod permanent si definitiv cel putin jumatate din capacitatea de munca (incident produs in perioada de valabilitate a contractului de asigurare de viata).
 • Scutire de plata a primelor in caz de invaliditate permanenta (gradul I sau II) a asiguratului din orice cauza, respectiv ca urmare a unui accident sau a unei boli (produs pe perioada de valabilitate a asigurarii).

Cui se adreseaza asigurarea

Global Forte se adreseaza oricarei persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani, rezidenta in Romania, in calitate de asigurat, iar in calitate de coasigurati pot fi fiul / fiica, sotul / sotia ori parintele asiguratului, cu varsta de pana la 65 ani.

Avantajele asigurarii

01. Iti personalizezi polita dupa nevoile tale

Poti alege pana la 8 acoperiri suplimentare pentru tine si familia ta:

 • Deces din accident
 • Invaliditate permanenta ca urmare a unui accident
 • Fracturi, entorse si luxatii ca urmare a unui accident
 • Arsuri ca urmare a unui accident
 • Invaliditate temporara ca urmare a unui accident, cu o indemnizatie zilnica de spitalizare si convalescenta platibila pentru o durata maxima de 90 de zile / an de asigurare
 • Invaliditate temporara din boala pe perioada spitalizarii sau pe perioada; spitalizarii si asistentei ambulatorii. Indemnizatia zilnica pentru fiecare zi de spitalizare va fi stabilita la alegere, de contractantul asigurarii si va fi platibila pentru o durata maxima de 1 an de asigurare
 • Boli grave, cu o indemnizatie fixa, platibila o singura data in caz de diagnosticare, interventie chirurgicala sau la deces
 • Interventii chirurgicale din accident

02. Ai bonus la maturitatea politei

Ai bonus la maturitata politei, respectiv o majorare cu 10% a sumelor asigurate la expirare, care se acorda doar contractelor incheiate pe o durata de 10 ani sau mai mare. Alegi cum vrei sa platesti polita ta de asigurare de viata.

03. Ai plati flexibile

Alegi cum vrei sa platesti polita ta de asigurare de viata. Poti opta pentru plata in rate anuale, semestriale / trimestriale / lunare si beneficiezi de discounturi si iti poti amana plata primelor de asigurare cu 30 de zile.

04. Esti protejat de inflatie

Esti protejat de efectele inflatiei prin clauza de indexare automata sau indexare la cerere a primelor de asigurare.

05. Poti reactiva polita daca ai interupt plata sau poti inceta plata primei de asigurare

Poti reactiva polita de asigurare in termen de 2 ani de la data ultimei rate de prima platita, prin plata integrala a primelor restante sau poti inceta contractul de asigurare prin plata sumei de rascumparare, dupa un an de la inceputul asigurarii.

Intrebari frecvente

Asigurarea de viata Global Forte poate fi incheiata de orice persoana fizica de cetatenie romana sau straina dar cu rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 16 si 65 ani.

Asigurarea este valabilă 24 de ore din 24 ore, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acesteia.

Prin asigurarea de viata Global Forte pot fi co-asigurati si sotul / sotia asiguratului, precum si rudele de gradul I (copii, parinti), cu varsta mai mica de 65 ani.

Prin asigurarea de viata Global Forte sunt asigurate: supravietuirea, decesul din orice cauza (incluse in asigurarea de baza) si scutirea de plata a primelor in caz de invaliditate permanenta din accident a asiguratului mai mare de 50%; scutirea de plata a primelor in caz de invaliditate permanenta din orice cauza, a asiguratului; decesul din accident, invaliditatea permanenta din accident; fracturile, entorsele si luxatiile din accidente; arsurile din accident; invaliditatea temporara din accident; invaliditatea temporara din boala; bolile (afectiunile) grave; interventiile chirurgicale din accident (asigurate suplimentar).

Asigurarea de viata Global Forte se incheie pe perioade cuprinse intre 5 si 30 de ani.

Da, in decurs de 2 ani de la încetarea platii primelor, asigurarea se poate reactiva, conditionat de obligatia de plata integrala a ratelor de prima restante.

In cazul producerii unui risc asigurat prin asigurarea de viata Global Forte trebuie sa avizati evenimentul asigurat in maximum 48 de ore pentru accidentele produse in Romania, si in cel mai scurt timp posibil pentru cele produse in afara teritoriului Romaniei. De asemenea, trebuie sa declarati detaliat imprejurarile in care s-a produs evenimentul si sa anexati la cererea de plata privind despagubirea toate documentele utile pentru evaluarea incidentului.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult