A A+

Home Assistance sau Asigurarea pentru asistenta la locatia asigurataCe este Home Assistance?

Acum, la asigurarea pentru locuinte Caminul Meu, poti adauga si optiunea de Home Assistance sau Asigurarea pentru asistenta la locatia asigurata. Suni la 021.201.90.36 si furnizorii nostri vin si te ajuta cu reparatiile. 
E atat de simplu!
ASIROM organizeaza serviciile de asistenta la domiciliu si plata cheltuielilor aferente acestora in cazul in care la locatia asigurata are loc un eveniment asigurat (aşa cum este el definit la mai sus), pe parcursul perioadei in care ASIROM are raspundere.
Asiguratul beneficiaza, in cazul producerii unui eveniment asigurat la locatia asigurata, de servicii de asistenta care constau in deplasarea unui specialist / echipe de specialisti în asistenta tehnica pana la locatia asigurata in vederea remedierii defectiunilor.
Costurile totale ale serviciilor de asistenta la locatia asigurata nu vor depasi limita de raspundere pe intreaga perioada asigurata inscrisa in polita de asigurare.
Cum beneficiez de Asigurarea pentru asistenta la locatia asigurata?
Pentru a putea beneficia de asistenta la locatia asigurata in cazul producerii unui eveniment asigurat prin prezentul supliment, Asiguratul trebuie sa contacteze prestatorul de servicii.
Contactarea prestatorului de servicii se va face la numarul de telefon: 021.201.90.36, disponibil non-stop.
Contactarea prestatorului de servicii se va face nu mai tarziu de 24 de ore de la producerea evenimentului in cauza.


Ce se asigura?

Evenimente asigurate: evenimente survenite exclusiv în perioada in care Asiguratorul are raspundere potrivit prezentului supliment, la locatia asigurata, evenimente a caror reparatie nu suporta amanare:

  • conducte de apa curenta sau termoficare sparte;
  • inundatii datorate defectiunilor retelelor de apa curenta, termoficare si canalizare;
  • infundarea scurgerilor instalatiilor sanitare;
  • pene de curent;
  • avarii ale acoperisului datorate furtunilor sau caderii crengilor copacilor;
  • spargerea sau deteriorarea/defectarea - cu prilejul furtului sau tentativei de furt prin efractie sau acte de talharie - a peretilor, acoperisului, tavanelor, usilor, ferestrelor, dusumelelor si a incuietorilor la cladiri in care se gssesc bunurile asigurate.