Despre asigurare

Life Protect este o asigurare de viata simpla si flexibila ce confera protectie financiara in caz de deces din orice cauza, avand totodata acoperire si pentru trei riscuri suplimentare, incluse in contractul de asigurare.

Cui se adreseaza asigurarea

Life Protect este destinata persoanelor fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si 74 de ani, rezidenti in Romania.

Avantajele asigurarii

01. Iti personalizezi pachetul de asigurare

Este croita dupa nevoile si bugetul tau, ai la dispozitie 2 tipuri de pachet, Standard sau Extra.

02. Te bucuri de un pachet integral de asigurare

Asigurarea de viata Life Protect nu necesita examinare medicala prealabila incheierii politei de asigurare si poate fi personalizata si achizitionata impreuna cu alte produse de asigurare de la Asirom (RCA / CASCO / Caminul Meu).

03. Ai asigurat riscul de deces din accident

Unul dintre riscurile suplimentare pe care le poti asigura cu produsul Life protect este si riscul de deces din accident, iar suma de plata reprezinta suma asigurata pentru decesul din orice cauza, la care se adauga suma asigurata inscrisa pentru decesul din accident.

04. Ai acoperire maxima cu buget minim

Asigurarea facultativa de viata Life Protect este destinata sa te protejeze impotriva celor mai frecvente riscuri care pot aparea in cazul unui accident sau a unei imbolnaviri. Beneficiezi de protectie in caz de deces din accident sau imbolnavire si in caz de invaliditate permanenta totala sau partiala din accident.

Pachete

standard
cere oferta
Decesul din orice cauza
al persoanei asigurate. Sume asigurate:
1.000 lei 1.500 lei
Deces din accident
suma de plata reprezinta suma asigurata pentru decesul din orice cauza, la care se adauga suma asigurata inscrisa pentru decesul din accident. Sume asigurate:
5.000 lei 10.000 lei
Invaliditate permanenta totala sau partiala din accident
rezultata in urma unui accident. Sume asigurate:
5.000 lei 10.000 lei

Intrebari frecvente

Asigurarea de viata Life Protect poate fi incheiata de orice persoana fizica, rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 74 de ani. Se incheie doar ca asigurare asociata unuia dintre produsele de asigurare de RCA / CASCO / CĂMINUL MEU.

Asigurarea de viata Life Protect acopera urmatoarele riscuri: deces din orice cauza (riscuri incluse in asigurarea de baza) si deces din accident si invaliditate permanenta din accident (riscuri asigurate suplimentar).

Prin asigurarea de viata Life Protect nu se acopera urmatoarele: invaliditatea permanenta preexistenta incheierii contractului de asigurare, respectiv o invaliditate mai mare de 50%; persoane care nu au cetatenie romana sau rezidenta in Romania; tratamente de infrumusetare, tratamente sau lucrari dentare.

Asigurarea de viata Life Protect este valabila pentru producerea riscului asigurat atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult