A A+
Misiune si valori


ASIROM isi doreste sa fie un partener puternic pentru clientii sai, oferind polite croite dupa nevoile si cerintele dumneavoastra, pentru ca noi stim ca fiecare client este unic.

Rolul nostru este acela de a oferi solutii viabile si de a va garanta echilibrul financiar, respectandu-ne obligatiile asumate prin contractul de asigurare.

In toate actiunile, atat fata de angajati, clienti, cat si fata de actionari, ASIROM se bazeaza pe pricipii de integritate, credibilitate, diversitate, oportunitati egale si cele mai inalte standarde de calitate a produselor de asigurare si serviciilor.

Valorile fundamentale ale companiei ASIROM VIG sunt:

 

Respectarea obligatiilor contractuale asumate fata de clienti

Asigurarea protectiei clientilor reprezinta prioritatea noastră principala. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti vor fi indeplinite in fiecare caz, compania fiind orientata catre indeplinirea nevoii de siguranta a clientului si acordarii de sprijin in cazul in care intervine riscul asigurat.

 

Credibilitate

Actiunile si eforturile companiei ASIROM se orienteaza catre asigurarea protectiei clientilor si pastrarea credibilitatii in fata lor si a angajatilor. Fiecare angajat isi asuma personal responsabilitatea de a mentine cele mai inalte standarde de comportament si calitate a serviciilor, pentru a servi cat mai bine nevoile clientilor. 

 

Modernitate

ASIROM este o companie moderna ce se angajeaza sa ofere clientilor sai produse si servicii inovative, care sa serveasca nevoile lor intr-un mod profesionial.

 

Accesibilitate

ASIROM lucreaza constant pentru imbunatatirea calitatii si accesibilitatii produselor si serviciilor oferite. Compania se angajeaza sa ofere consultanta si acces permanent la toate informatiile de care clientul are nevoie, printr-o comunicare transparenta si produse croite dupa nevoile cumparatorului.