Despre asigurare

Iti place sa te gandesti la viitorul tau. Vrei sa fii protejat de evenimente neprevazute si sa ii stii pe cei dragi in siguranta.

Asigurarea de viata Optimal de la Asirom este despre tine si viitorul tau in siguranta.

Optimal are grija de tine si de economiile tale. Asigurarea combina avantajul de a fi protejat impotriva unor evenimente nedorite si in acelasi timp ofera posibilitatea investirii in siguranta a unei parti din economiile personale.

Cui se adreseaza asigurarea

Optimal este potrivita oricarei persoane fizice, rezident in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 80 de ani.

Avantajele asigurarii

01. Ai protectie financiara

Optimal este un mijloc de investire sigur si ofera protectie financiara pentru riscurile ce pot aparea.
Astfel, la expirarea contractului de asigurare, primesti suma asigurata inscrisa in polita, majorata cu excedentul garantat.

02. Ai posibilitatea de a alege cum sa primesti banii

Asigurarea Optimal iti permite sa alegi daca vrei sa primesti banii integral sau sub forma unei pensii lunare, pentru o durata cuprinsa intre 4 si 20 de ani.

03. Ai asigurat riscul de deces din accident

Unul dintre riscurile suplimentare pe care le poti asigura cu produsul Optimal este si riscul de deces din accident.

04. Ai asigurat riscul de invaliditate permanenta din accident

Un alt risc supliementar care poate fi asigurat cu Optimal este riscul de Invaliditate permanenta din accident in baza caruia ti se asigura o indemnizatie.

Intrebari frecvente

Asigurarea de viata Optimal poate fi incheiata de orice persoana fizica rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 80 de ani.

Asigurarea de viata Optimal acopera urmatoarele riscuri: supravietuire, restituirea primelor de asigurare, pentru asigurarea de baza, diminuate cu cheltuielile suportate, in caz de deces al asiguratului (riscuri incluse in asigurarea de baza) si deces din accident si invaliditate permanentă din accident (riscuri asigurare suplimentar).

Asigurarea de viata Optimal nu asigura: persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania; invaliditatea permanenta preexistentă incheierii contractului, respectiv o invaliditate mai mare de 50%; tratamente de infrumusetare; tratamente sau lucrari dentare; perioadele de recuperare in centre specializate, institute de geriatrie, sanatorii etc., acestea nefiind considerate spitalizari.

In cazul producerii unui risc asigurat trebuie sa avizati evenimentul asigurat in maximum 48 de ore pentru accidentele produse in Romania, si in cel mai scurt timp posibil pentru cele produse in afara teritoriului Romaniei. De asemenea, trebuie sa declarati detaliat imprejurarile in care s-a produs evenimentul si sa anexati la cererea de plata privind despagubirea toate documentele utile pentru evaluarea incidentului.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult