De ce asigurarea obligatorie auto RCA de la Asirom?

Asigurarea obligatorie RCA se incheie la inscrierea in circulatie a autovehiculului si acopera daunele provocate de un accident produs din vina asiguratului, catre o parte terta.

Asigurarea RCA se poate achizitiona de catre o persoana fizica sau juridica, pe o perioada cuprinsa intre 1 si 12 luni, si este obligatorie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau inregistrate in Romania, aflate sau nu in uz.

Asigurarea RCA de la Asirom te protejeaza si pe drumurile din afara Romaniei, prin documentul international de asigurare Carte Verde, valabil in statele membre ale Spatiului Economic European si pe teritoriul Confederatiei Elvetiene.

Descarca documentul de Informare cu privire la asigurarea obligatorie RCA

Poti consulta tarifele de referinta pentru asigurarea RCA

Avantajele oferite de asigurarea RCA de la Asirom

Poti afla o cotatie rapida pentru polita ta RCA folosind calculatorul nostru. Daca vrei sa cumperi asigurarea obligatorie RCA de la Asirom online, intra pe myasirom.ro si obtine polita in 3 pasi simpli!

DECONTAREA DIRECTA este o clauza suplimentara gandita pentru confortul si siguranta ta.

Cand esti parte vatamata intr-un accident si ai optat pentru clauza de Decontare Directa de la Asirom, dauna ta este rezolvata simplu si sigur. Tot ce trebuie sa faci este sa anunti dauna, iar noi vom avea grija ca masina ta sa fie reparata, fara sa apelezi la asiguratorul celui vinovat de accident.

Asigurarea RCA acorda despagubiri pentru pagube materiale, vatamari corporale sau deces, readucerea vehiculului la starea de dinaintea evenimentului, cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata si pagube reprezenta lipsa de folosinta a vehiculului avariat, doar în condițiile stabilite de lege.

ASIGURARE OBLIGATORIE RCA

Ești interesat?