De ce Sana Family?

Vrei sa ai grija de ei zi de zi. Cand pleaca dimineata la scoala sau la birou, cand incearca sporturi noi sau cand au o zi grea. Iar atunci cand neprevazutul apare, ai nevoie de un partener care sa aiba grija de voi toti. Pentru protectia ta si a familiei tale exista Sana Family, asigurarea de viata de la Asirom.

Sana Family este un produs de asigurare de sanatate, cu componenta de viata, care protejeaza persoana asigurata, cât și membrii familiei.
Se poate asigura orice persoana fizica, cu varsta intre 18 si 64 ani, rezident in Romania, alaturi de sot / sotie, copii sau rude de gradul I, cu varsta cuprinsa intre 1 si 64 ani la inceperea asigurarii.

Descarca documentul de Informare cu privire la asigurarea de viata Sana Family.

Avantaje

Sana Family acopera principalele riscuri:

  • Deces din orice cauza
  • Spitalizare si interventii chirurgicale din orice cauza
  • Invaliditate permanenta din orice cauza
  • Fracturi ori arsuri din accident
  • Boli grave

Este un produs modular pe care il personalizezi in functiile de nevoile tale si ale persoanelor incluse in asigurare.

Poti opta pentru clauza de Cheltuieli medicale din orice cauza si ti se vor rambursa coplatile suportate in sistemul de stat.

Acopera si cele mai grave probleme de sanatate: spitalizari, interventii chirurgicale sau invliditate din accident sau boala, accident vascular cerebral, cancer, infarct miocardic acut, insuficienta renala cronica, scleroza multipla etc.

Reinnoire fara perioada de asteptare.

Beneficiezi de 20% reducere pentru 2 membrii ai familiei, respective 30% reducere daca incluzi in asigurare 3 sau mai multi co asigurati.

ASIGURARE DE VIAȚĂ

Ești interesat?

Reinnoieste asigurarea sau incheie una noua si poti castiga 15 smartphone-uri!
Esti interesat?
Afla mai multe detalii de aici