Despre asigurare

Vrei sa ai grija de ei zi de zi. Cand pleaca dimineata la scoala sau la birou, cand incearca sporturi noi sau cand au o zi grea. Iar atunci cand neprevazutul apare ai nevoie de un partener care sa aiba grija de voi toti. Pentru protectia ta si a familiei tale exista Sana Family, asigurarea de viata de la Asirom.

Sana Family este un produs de asigurare de sanatate cu componenta de viata care protejeaza atat persoana asigurata, cat și membrii familiei.

Cui se adreseaza asigurarea

Se poate asigura orice persoana fizica, cu varsta intre 18 si 64 ani, rezident in Romania, alaturi de sot / sotie, copii sau rude de gradul I, cu varsta cuprinsa intre 1 si 64 ani la inceperea asigurarii.

Avantajele asigurarii

01. Iti personalizez pachetul de asigurare

Sana Family este un produs modular pe care il personalizezi in functiile de nevoile tale.
Sana Family acopera principalele riscuri:
• Deces din orice cauza
• Spitalizare si interventii chirurgicale din orice cauza
• Invaliditate permanenta din orice cauza
• Fracturi ori arsuri din accident
• Boli grave

02. Avem grija de cheltuielile medicale

Cu clauza cheltuieli medicale din orice cauza ti se vor rambursa coplatile suportate in sistemul de stat. Beneficiezi de plata cheltuielilor pentru urmatoarele: efectuarea unor proceduri medicale, cumpararea de medicamente in baza unei prescriptii medicale, achizitionarea sau inchirirerea de proteze, carje si alte asemenea si transport cu ambulanta.

03. Ai protectie pentru cele mai grave probleme de sanatate

Asigurarea Sana Family acopera si cele mai grave probleme de sanatate: spitalizari, interventii chirurgicale sau invliditate din accident sau boala, accident vascular cerebral, cancer, infarct miocardic acut, insuficienta renala cronica, scleroza multipla etc.

04. Ai reinnoire automata a politei

Iti reinnoiesti asigurarea si poti beneficia de aceasta imediat, fara perioada de asteptare.

05. Beneficiezi de reducere pentru membrii familiei

Beneficiezi de 20% reducere pentru 2 membrii ai familiei, respectiv 30% reducere daca incluzi in asigurare 3 sau mai multi co-asigurati.

Intrebari frecvente

Asigurarea de viata Sana Family poate fi incheiata de orice persoana fizica cu varsta intre 18 si 64 ani, rezidenta in Romania, impreuna cu sotul / sotia, copiii sau rudele de grad I, cu varsta cuprinsa intre 1 si 64 ani la inceperea asigurarii.

Durata contractul de asigurare Sana Family este de 1 an, cu posibilitatea de reinnoire.

Asigurarea de viata Sana Family este valabila pentru producerea riscului asigurat atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia.

Riscurile asigurate sunt: deces din orice cauza, spitalizare din orice cauza, intervenții chirurgicale din orice cauza (incluse in asigurarea de baza) si cheltuieli medicale din orice cauza, invaliditate permanenta din accident / orice cauza, fracturi din accident, arsuri din accident, boli (afectiuni) grave (riscuri asigurate suplimentar).

Asigurarea de viata Sana Family nu acopera: invaliditatea permanenta preexistenta incheierii contractului de asigurare respectiv o invaliditate mai mare de 50%; persoane care nu au cetatenie romana sau rezidenta in Romania; boli sau afectiuni preexistente incheierii contractului de asigurare; tratamente de infrumusetare; nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in centre specializate, institute de geriatrie, sanatorii etc.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult